Rays biff med feta & olivsallad

Rays biff med feta & olivsallad

Börja med salladen. Smula fetaosten i en skål, klyfta tomaterna, skär löken i tunna klyftor och skiva oliverna. Lägg alla grönsakerna i skålen, ringla på olja och vinäger, smaksätt med salt och svartpeppar och ställ den åt sidan.

Smaksätt biffarna med salt och svartpeppar och grilla dem på het grill. Mot slutet av grillningen så pensla dem med BBQ-sås. Dela och grilla citronerna. Fördela salladen på tallrikar, lägg på köttet och citronen. Servera med en generös klick BBQ-sås.

Ingredienser

  • 4 st biffar av entrecôte eller ryggbiff
  • 1 dl Sweet Baby Ray’s BBQ-sås, välj Din favorit
  • 2 st små citroner

 

Till salladen:

  • 100g fetaost i bit
  • 200g cocktailtomater i blandade färger
  • 1 st silverlök
  • 100g gröna och kärnfria oliver
  • 1 nypa späda salladsblad
  • olivolja och god vinäger