Burgare med limepicklad lök

Burgare med limepicklad lök

Limepicklad lök: Lägg löken i lime och honung, rör om och låt dra i 30 minuter.

Vispa samman smör, BBQ-sås och hotsås till ett kryddsmör.

Blanda färsen försiktigt och smaksätt med salt och peppar. Forma fyra stora burgare och placera en kula kryddsmör mitt i burgaren. Tryck till färsen runt smöret så att det inte läcker ut.

Grilla på hög värme till önskad stekningsgrad. Montera fina burgare på nygrillat bröd. Servera med limepicklad lök.

Ingredienser

  • 600g  högrevsfärs
  • salt och svartpeppar
  • KRYDDSMÖR:
  • 4 msk  smör
  • 1 msk  Sweet Baby Ray’s BBQ Sauce®, valfri favorit
  • 0,5-1 tsk  Cholula Hot Sauce
  • TILL SERVERING:
  • 4 st  skivor cheddarost
  • 1 msk  Sweet Baby Ray’s BBQ Sauce®, valfri favorit
  • sallad och grönsaker
  • 4 st  goda bröd
  • LIMEPICKLAD LÖK:
  • 2 små  rödlökar, skivade
  • 2 msk  pressad lime
  • 1 msk  flytande honung