Grillad kyckling med Ray’s salsa

Grillad kyckling med Ray’s salsa

Hacka alla ingredienserna till marinaden, lägg allt i en mixer tillsammans med lime, olja och BBQ-sås. Mixa till en slät sås som sen silas, marinera därefter kycklingen i minst 2 timmar men gärna över natten.

Blanda samman alla ingredienserna till salsan och smaka av med svartpeppar och salt.

Grilla kycklingen på försiktig värme, skiva den snyggt och servera tillsammans med salsa och tillbehör.

Ingredienser

  • 4 st  kycklingbröst
  • MARINAD:
  • 1 bit  röd chili
  • 1 bit  citrongräs
  • 1 klyfta  vitlök
  • 1 knippe  koriander
  • 1 st  schalottenlök
  • 1 msk  pressad lime
  • 1 msk  rapsolja
  • 3 msk  Sweet Baby Ray’s BBQ Sauce®, välj Din favorit

  • SALSA:
  • 4 msk  Sweet Baby Ray's BBQ Sauce®, välj Din favorit
  • 1 dl  fintärnad färsk tomat
  • 0,5 dl  tunnskivad schalottenlök
  • Sallad, bröd och potatis till servering