Ray´s Pulled Pork Burger

Ray´s Pulled Pork Burger

Skala och skär löken i klyftor. Krydda köttet med flingsalt och peppar. Lägg det i en lergryta eller i en gryta med lock som tål ugnsvärme. Lägg på löken och ringla över en flaska BBQ-sås.

Sätt grytan i ugn, ca. 6 timmar i 125° tills köttet är väldigt mört. Tag upp köttet, dra isär det med gafflar och blanda det med lite av stekskyn. Servera köttet tillsammans med grönsaker, philadelphiaost och såser i gott bröd.

Ingredienser

  • ca. 750g  fläskkarré, benfri i hel bit
  • 2 små  gul lök
  • 1 flaska  Sweet Baby Ray’s Hickory BBQ Sauce®, välj Din favorit
  • salladsgrönsaker
  • tomatsalsa
  • philidelphiaost
  • Sweet Baby Ray’s BBQ Sauce®, välj Din favorit
  • hamburgerbröd eller annat gott bröd, hembakat eller färdigköpt
  • flingsalt & svartpeppar