Made in USA

Historien

Vem är Sweet Baby Ray?

Det hela började redan 1985 när en lokal Chicago-grabb, som kallas Chef (kocken) Larry, fulländat sin familjs recept på en söt och syrlig BBQ sås och anmälde sig till landets största grilltävling, Mike Royko Rib-off. 


Chef Larry kallade sin sås Sweet Baby Ray's efter sín lillebror David, som fick smeknamnet när han spelade basket på västra sidan av Chicago. Under själva grilltävlingen besegrade de nästan 700 tävlande och kom tvåa - en fantastisk bedrift för en okänd aktör. Resten är, som de säger, historia.

När brodern David och kompisen Mike fick vind i seglen av Sweet Baby Ray's framgång beslöt de sig, tillsammans med Chef Larry, att lansera såsen utanför Chicago. Vad skulle resten av Amerika tycka?

Ryktet om Sweet Baby Ray`s goda BBQ sås spred sig som en löpeld. 1994 kunde Sweet Baby Ray's distinkta flaska hittas på grillplatser och middagsbord över hela Mellanvästern och idag är det USA´s mest sålda BBQ sås.

Sweet Baby Ray's har blivit den snabbast växande BBQ såsen i Amerika och är #1 av premium BBQ såserna i dagligvaruhandeln. I morgon, kanske universums...